Dextro Energy - Mai multa energie, Performanta mai buna!
 

Dextroza

Energie imediata


Dextroza este un hidrat de carbon; impreuna cu grasimile si proteinele, hidratii de carbon sunt cele mai importante substante nutritive pentru oameni. Dextroza este cel mai important monozahar si este numit "glucoza" in terminologia medicala. Diversele descrieri se refera la aceeasi molecula.


Dextroza este o sursa naturala de zahar, care se gaseste in fructe si miere, de exemplu. Dextroza este obtinuta din amidon, precum amidonul de porumb, care este descompus in moleculele componente cu ajutorul enzimelor.


Cand consumam dextroza, ea nu are nevoie sa fie digerata. Dextroza se absoarbe direct in fluxul sanguin si este, prin urmare, "hidratul de carbon cel mai eficient"! Este identica zaharului din sange si este transportata la toate celulele si organele din corp, inclusiv creierul, prin intermediul sangelui. Dextro Energy este dextroza si ofera, astfel, energie in mod direct.Energie pentru trup si suflet


Organismul uman isi asigura in principal necesarul de energie prin dextroza. Corpul are nevoie de energie pentru functiile creierului, pentru fiecare miscare musculara, pentru sustinerea sistemului cardiac, respirator si digestiv si pentru generarea de caldura. Creierul este organul nostru de control cel mai important - centrul de control al corpului si al activitatii mentale.


Creierul reprezinta doar 2 la suta din greutatea totala a corpului nostru, dar are nevoie de 20 la suta din necesarul de energie. Un creier adult foloseste 120-140 de grame de dextroza pe zi. Creierul are un apetit enorm. Un creier care functioneaza in mod optim este fundamentul activitatii noastre mentale.


Dextroza joaca un rol extrem de important in functionarea creierului, din doua motive:

  • Pentru a atinge performante optime, creierul este in intregime dependent de un aport constant, uniform si suficient de dextroza.
  • Dextroza este, in general, "singura sursa de energie" pentru creier si intregul sistem nervos.


Doza ideala


Produsele moderne pe baza de dextroza, cum ar fi Dextro Energy si Dextropur, contribuie la combaterea deficientelor de dextroza pe termen scurt. Ele nu pot inlocui o dieta echilibrata cu mese principale si gustari sanatoase, impreuna cu un stil de viata sanatos. In schimb, acestea pot sa indeplineasca "functia de punte intre mese": cu ajutorul lor, organismul poate acoperi deficitul de energie.


Atunci cand aportul de energie nu este suficient si simtiti ca scade nivelul zaharului din sange, va recomandam fortificarea organismului cu ajutorul dextrozei. Insa nu trebuie sa administrati o cantitate mare din acest produs odata, ci cantitati mai mici, la intervale scurte de timp.


Doza ideala este de o jumatate de tableta la fiecare 15 pana la 20 de minute. Aceasta doza mareste cantitatea de zahar din sange la un nivel normal si-l mentine. Daca luati prea mult dintr-o data, nu va avea efectul dorit asupra performantelor. Nivelul de zahar din sange este ridicat prea repede si poate scadea apoi sub valoarea normala, ca intr-un veritabil rollercoaster.


Simptomele dozelor excesive de dextroza: greata sau probleme de stomac. Ca intotdeauna, ce e prea mult nu e sanatos - cantitatea este cea care conteaza. O exceptie de la aceasta regula sunt activitatile fizice, cum ar fi sportul, deoarece in timpul efortului fizic organismul foloseste cantitati mari de dextroza. Aceasta situatie poate fi rezolvata luand mai multe tablete.Dovedit stiintific


Dextroza imbunatateste concentrarea si performanta, fapt demonstrat nu numai de experientele de zi cu zi, ci si dovedit prin teste stiintifice.


In cadrul a numeroase teste, s-a masurat puterea de concentrare a subiectilor inainte si dupa administrarea dextrozei. Iata doua exemple interesante:


  • Folosind dispozitive speciale de masurare, s-au masurat impulsurile creierului subiectilor testului, fiind transferate apoi la un calculator care face vizibila activitatea creierului sub forma imaginilor colorate. Aceste imagini (encefalograma) au evidentiat o activitate cerebrala crescuta, prin urmare, o concentrare imbunatatita, chiar si dupa doze mici de dextroza.
  • In cooperare cu fabrica VW din Wolfsburg, am desfasurat simulari de conducere a autoturismului. Subiectii testului au fost ofiteri de politie, cu multi ani de experienta in condus. Un grup de subiecti a primit dextroza, iar unui alt grup i s-a administrat un preparat fara dextroza, dar cu acelasi gust (placebo). In urma evaluarilor s-a demonstrat ca persoanele carora li s-a administrat dextroza faceau mai putine greseli pe masura ce conduceau mai mult. Asadar, aportul de dextroza imbunatateste concentrarea in mod masurabil cand conduceti.

FACEBOOK

NEWSLETTER

Sfaturi si promotii pentru energia ta! Aboneaza-te la newsletter!


ANPC
ANSVSA
 

Copyright © 2014 Dextro Energy

Site creat de INOFFICE - Consultanta IT