Dextro Energy - Mai multa energie, Performanta mai buna!
 

Sponsorizare

Dextro Energy a fost un sponsor devotat al unor evenimente sportive importante, de ani de zile, si insoteste sportivi de top pe drumul lor spre succes.


In asumarea sponsorizarii competitiei "Hamburg City Man", cel mai mare triatlon la nivel mondial, in 2008, Dextro Energy a inceput extinderea angajamentelor sale de sponsorizare pentru a include triatlonuri. Compania va continua aceste eforturi in 2009, ca sponsor principal al noului Campionat Mondial de Triatlon al ITU (Uniunea Internationala de Triatlon).Triatlonul DEXTRO ENERGY


Dupa trei sezoane de succes, extrem de interesante, Dextro Energy este inca o data mandra sa fie sponsorul global principal al campionatului mondial de triatlon 2012. In opt curse incitante pe patru continente diferite, succesorii actualilor campioni mondiali, Alistair Brownlee si Helen Jenkins, sunt hotarati. Inca o data, avem incredere ca diversele evenimente ofera clipe de neuitat pe fondul frumoaselor peisaje urbane din intreaga lume. Campionatul Mondial 2012 incepe cu Triatlonul Dextro Energy din Sydney, pe 14 si 15 aprilie, mergand mai departe spre alte sapte locuri de desfasurare. In luna mai, San Diego (California) este, pentru prima data, urmatorul oras gazda al triatlonului.


In urma evenimentelor din Australia si America de Nord, triatlonul continua cu patru curse in Europa: primele doua curse europene, din mai si iunie, au loc in capitala spaniola Madrid si in Kitzbühel, una dintre cele mai cunoscute statiuni de schi din Austria. Triatlonul Dextro Energy din Hamburg, desfasurat pe 21 si 22 iulie, este ultimul eveniment inaintea Jocurilor Olimpice. In luna august, turneul european al campionatului mondial se incheie la Lausanne (Elvetia), cu inca un sprint incitant.


Apoi, triatlonul ajunge in Asia, in 2012, in Yokohama, Japonia. In cele din urma, noii campioni mondiali ai triatlonului castiga titlul in cel mai mare oras din Noua Zeelanda, Auckland, in luna octombrie.


Pe langa sportivii de elita ai triatlonului, exista, de asemenea, mai multi amatori care incearca sa isi depaseasca cele mai bune performante pe diverse distante in 2012. Mai mult, ca si in anii precedenti, Dextro Energy incepe cu propria sa echipa de amatori.

FACEBOOK

NEWSLETTER

Sfaturi si promotii pentru energia ta! Aboneaza-te la newsletter!


ANPC
ANSVSA
 

Copyright © 2014 Dextro Energy

Site creat de INOFFICE - Consultanta IT